Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ITF Juniors: Ξεκινάει το J60 στην Κέρκυρα

ITF Juniors: Ξεκινάει το J60 στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον την τρέχουσα εβδομάδα καθώς στον ιστορικό Όμιλο του νησιού πραγματοποιείται το διεθνές τουρνουά Junior της ITF, της κατηγορίας J60 με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών κάτω των 16 ετών.

Ο Ανδρέας Μεσσής, μετά την κατάκτηση του Preveza Cup 2024 την προηγούμενη εβδομάδα, θα επιδιώξει να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στην Κέρκυρα.

Επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό με τον 16χρονο Λαρισαίο και οι συμπατριώτες του Άλκης Μιχαλακόπουλος, Απόστολος Τζίμκας, Νικόλας Χατζηαβραάμ και Άγγελος Αυγέρης

Εφτά ελληνόπουλα βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό με τον φιναλίστ της Πρέβεζας, Στέφανο Πουρναρόπουλο να είναι το Νο5 του ταμπλό, έχοντας μαζί του τους Γιώργο Μίταλα, Νικόλα Ζάχο, Οδυσσέα Ράμο, Τιμ Καλαντζή, Κωνσταντίνο Λουκόπουλο και Γιώργο Δημητρίου.

Στα κορίτσια, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου είναι το Νο1 του ταμπλό και είναι η μοναδική βαθμολογούμενη Ελληνίδα του ταμπλό ενώ με wild card θα αγωνιστεί η Μυρτώ Πρωιμάκη. Άλλες συμμετοχές στα κορίτσια είναι Νεφέλη Φασουλά, Θεδώρα Λιάπη, Αθηνά Γρηγοριάδου, Δήμητρα Παπαβασιλείου, Βασιλική Γορανίτη, Ελένη Χατζηαβραάμ, Ζωή Σπυροπούλου, Αντιγόνη Τσούγκα, Σταματία Τσούτση, Μελίνα Ζουμπουλάκη, Βενετία Λέκκα και Αγγελική Καρασαβίδη.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινάνε σήμερα Τρίτη 25/06.

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή