Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρωτιά στον διαγωνισμό της Villarreal για δύο φοιτήτριες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρωτιά στον διαγωνισμό της Villarreal για δύο φοιτήτριες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Δύο φοιτήτριες του τρίτου έτους του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας είναι μέλη της 6μελούς ομάδας που κέρδισε τον διαγωνισμό για την προώθηση του νέου μουσείου της ποδοσφαιρικής ομάδας Villarreal, της ισπανικής LaLiga.

Η Μάγδα Ειρηνάκη και η Έρικα Μετούσι παρακολουθούν μαθήματα στο Τμήμα Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Jaume I University, στην πόλη Καστεγιόν δε λα Πλάνα στην περιοχή της Βαλένθια, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Η εργασία τους ανατέθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «Creativity II», με υπεύθυνο καθηγητή τον Daniel Zomeño. Στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα επικοινωνιακό πλάνο για την προώθηση του νέου μουσείου της ομάδας, το Villarreal Immersion Museum, το οποίο άνοιξε τις πύλες του τον Μάιο του 2024. Οι φοιτητές έπρεπε να συνεργαστούν σε ομάδες και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σχετικά με το περιεχόμενο, τα μέσα και τις τεχνικές επικοινωνίας για την προώθηση του μουσείου στο κοινό της ομάδας.

Αρχικά, η ομάδα Wabi-Sabi, στην οποία συμμετείχαν οι δύο φοιτήτριες μαζί με τέσσερις ακόμα κοπέλες, ήταν μία από τις έξι ομάδες που επιλέχθηκαν από την ομάδα επικοινωνίας της Villarreal CF για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο Estadio de la Cerámica, την ιστορική έδρα της ομάδας, γνωστό και ως Ελ Μαδριγάλ. Η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, και τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην ομάδα.

 

Θερμά συγχαρητήρια στη Μάγδα και την Έρικα (αριστερά στην φωτογραφία)!

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή