Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ηλεκτροδοτήθηκαν τρεις γεωτρήσεις στο Βορρά – Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου σε όλους τους συντελεστές 

Ηλεκτροδοτήθηκαν τρεις γεωτρήσεις στο Βορρά – Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου σε όλους τους συντελεστές 

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτροδότηση τριών κρίσιμων για την υδροδότηση γεωτρήσεων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας μετά από πολλές προσπάθειες και πολλές αναβολές λόγω των γνωστών προβλημάτων της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ με τη ΔΕΗ. Πρόκειται για 2 γεωτρήσεις στις Λούτσες και της αντίστοιχης Κρινιάς – Περίθειας.

Για τη θετική εξέλιξη, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης απέστειλε   προσωπική ευχαριστήρια επιστολή   στους κ.κ:  Βουλευτή  Κέρκυρας  Στέφανο Γκίκα, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  Ιωάννη Τρεπεκλή,   Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νησιών και Ενδοπεριφερειακών Συγκοινωνιών  Σπύρο  Αργυρό,   Δ/ντή  Περιοχής Κέρκυρας  Δ/νση Περιφέρειας  Πελοποννήσου-Ηπείρου  Νικόλαο Σοφιανό,  τον  συνεργάτη –εργολάβο της ΔΕΔΔΗΕ Γεώργιο Αραβαντινό και το προσωπικό των συνεργείων.

Στη επιστολή του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους ανωτέρω αξιότιμους κυρίους  πρωτίστως για τη συστράτευση και συνεργασίας  τους με τη Δημοτική Αρχή  Βόρειας Κέρκυρας στη γενική κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής  των δημοτών και της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας.

Παράλληλα,   στα πλαίσια  της επάρκειας του ύψιστου αγαθού του νερού  για την κοινωνία μας  ευχαρίστησε για την ηλεκτροδότηση  3 γεωτρήσεων  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και δη εκείνων των ΛΟΥΤΣΩΝ 1, ΛΟΥΤΣΩΝ 2, ΚΡΙΝΙΑ – ΠΕΡΙΘΕΙΑΣ .Είναι γεγονός πως  στο πλαίσιο της υλοποίησης  τα συνεργεία αντιμετώπισαν και ξεπέρασαν εξόχως ιδιαίτερες  δυσκολίες εξωγενών παραγόντων.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή