Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας: 300 δέματα «αγάπης» στους δικαιούχους των 4 κοινωνικών παντοπωλείων του νησιού

Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας: 300 δέματα «αγάπης» στους δικαιούχους των 4 κοινωνικών παντοπωλείων του νησιού

Τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων διένειμε 300 δέματα αγάπης με τρόφιμα, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους των τεσσάρων κοινωνικών παντοπωλείων που διατηρεί στο νησί στις περιοχές της κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τόσο το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας, τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια, όσο και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Ειδικότερα, τη συγκέντρωση ειδών βοήθησαν η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, τα super markets Diellas, Α.Β. Βασιλόπουλος, Lidl, Μασούτης, Σκλαβενίτης, Καζιάνης, Coop Market, τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Kerkyra Seaways, το ξενοδοχείο, τους επιχειρηματίες Ανδριώτη Δημήτριο και Γεώργιο, τα ξενοδοχεία Imperial , Mira Mare, Messonghi Beach Holiday Resort,Olivar Suites, το Εργοστάσιο Ξυλείας Ντουροξύλ, τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας, καθώς και συμπολίτες μας που προσέφεραν από το περίσσευμα και το υστέρημά τους. Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε και την προσπάθεια των Ενοριών του τόπου να βοηθήσουν και άλλους συνανθρώπους μας, εκτός των οικογενειών που συμμετέχουν στα προγράμματα των Κοινωνικών Παντοπωλείων, καθώς και το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, όπως και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνδράμουν στο έργο της Εκκλησίας.

Για μία ακόμη χρονιά η Μητρόπολη Κερκύρας συντόνισε και βοήθησε, ώστε να μην υπάρχει κάποια οικογένεια στο νησί, που να μην μπορεί, να περάσει με αξιοπρέπεια τις ημέρες των εορτών.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή