Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η Υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε στην Κέρκυρα την Πριγκίπισσα Κάκο – Μαζί με τον Δήμαρχο περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη

Η Υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε στην Κέρκυρα την Πριγκίπισσα Κάκο – Μαζί με τον Δήμαρχο περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στην Κέρκυρα την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο  της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Ιαπωνίας 2024, αλλά και την επέτειο των 125 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Η Πριγκίπισσα Κάκο αφίχθη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και το απόγευμα, συνοδεία της Υπουργού Τουρισμού, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης όπου τις υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Στέφανος Πουλημένος.

Μετά από ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου, η Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Δήμαρχος κος Στέφανος Πουλημένος περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, περπάτησαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Νικηφόρου Θεοτόκη, σταμάτησαν για λίγο στον προαύλιο χώρο του Αγίου Σπυρίδωνα και κατέληξαν στον πεζόδρομο του Λιστόν απ’ όπου αναχώρησε η ιαπωνική αποστολή.

Αύριο το πρωί η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με την Πριγκίπισσα Κάκο στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι η Υπουργός Τουρισμού θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν της.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή