Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η Wolt με παρουσία και στην Κέρκυρα

Η Wolt με παρουσία και στην Κέρκυρα

Η Wolt ξεκινά τη λειτουργία της στην Κέρκυρα, συνεχίζοντας δυναμικά το πλάνο της γεωγραφικής της επέκτασης στη χώρα μας, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι χρήστες της online εφαρμογής στην Κέρκυρα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, επιλέγοντας ανάμεσα από τα 92 καταστήματα, που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή και θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν στην πόρτα τους, μέσα σε μόλις λίγο χρόνο.

Αναλυτικότερα, η Wolt θα διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης: Γυρόπολις, NAOK-Azur, Παπαγιώργης, Da Giovanni Aglio e Olio, Starbucks, Τερκενλής, Saltino Bake & Coffee, Red Hot Chili Burger, Vittori All Day Long, KumQuat, Άλσος Food Bar (στην περιοχή Γαρίτσα και στο Λιμάνι), Άλσος Καφέ (στη περιοχή Γαρίτσα και στο Λιμάνι), Starenio Bakery, αλλά και με καταστήματα λιανικής, όπως ο Κωτσόβολος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα, ο αριθμός των συνεργαζόμενων καταστημάτων αναμένεται να αυξηθεί, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της πλατφόρμας.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της στην Κέρκυρα, η Wolt θα εξυπηρετεί συνολικά πάνω από 40 πόλεις στην ελληνική επικράτεια. Σε αυτές, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην Wolt, η οποία εφαρμόζει συστηματικά πρακτικές προκειμένου να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών της.

 

Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 27 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 πόλεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή