Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024, η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως και τις 21 Απριλίου στη Λευκωσία.

Πρόκειται για τη διεθνή Τουριστική Έκθεση που διεξάγεται στην Κύπρο, με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Ελλάδα επισκέπτονται πάνω από 650.0000 Κύπριοι και ως εκ τούτου η Κύπρος αποτελεί μια αγορά στόχο για την Περιφέρεια μας.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν πολύ μεγάλη από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα νησιά. Το περίπτερο επισκέφθηκαν τουριστικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι καθώς επίσης και ο Υφυπουργός Τουρισμού. Κωνσταντίνος Κουμής, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, ο οποίος είχε συνομιλίες με τον υφυπουργό Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Πρέσβη κ. Ιωάννη Παπαμελετίου, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας, Γρηγόριος (για θέματα Προσκυνηματικού τουρισμού) καθώς και με τουριστικούς φορείς.

Την επιμέλεια και υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε ο Προϊστάμενος Τουρισμού ΠΕ Κέρκυρας, Γιώργος Παπαβλασόπουλος και η Διευθύντρια Οικονομικού και μέλος της ομάδας Τουριστικής Προβολής της ΠΙΝ, Μάγδα Λούβρου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή