Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας για την απώλεια του Σπύρου Κεφαλληνού

Η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας για την απώλεια του Σπύρου Κεφαλληνού

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους σύντροφος Σπύρος Κεφαλληνός από τις Νυμφές. Ένας έντιμος και ανιδιοτελής σύντροφος που σε όλη του τη ζωή τάσσονταν με το δίκιο και τους αγώνες της Αριστεράς και των κινημάτων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας .

«Στην ΕΔΑ πριν τη δικτατορία, στη Ν.Ε. του Συνασπισμού, στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ και τις μεγάλες μάχες ενάντια στα μνημόνια, δίπλα στη Λαϊκή Ενότητα μετά το 2015. Με έναν φρέσκο, ενωτικό και πάντα επαναστατικό λόγο, ήταν μέσα σε όλες τις εξελίξεις στο χωριό του και τη Βόρεια Κέρκυρα. Στο Συνεταιρισμό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού του, σε αυτοδιοικητικές κινήσεις και πρωτοβουλίες, σε όλες τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Με τη σοφία και την ηρεμία της ηλικίας και των εμπειριών του είχε κερδίσει την αγάπη και εκτίμηση της κοινωνίας και το σεβασμό όλων των συντρόφων του.

Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά Κέρκυρας αποχαιρετά το σύντροφο Σπύρο με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ενότητα της Αριστεράς και έναν κόσμο ειρήνης και δικαιοσύνης.

Καλό ταξίδι σύντροφε Σπύρο»!

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή