Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η ΕΓΕΣΥΚ για το πρόβλημα υγείας συναδέλφου ιατρού- «Το γεγονός  αναδεικνύει τη σωματική και ψυχική κόπωση των εργαζόμενων»

Η ΕΓΕΣΥΚ για το πρόβλημα υγείας συναδέλφου ιατρού- «Το γεγονός  αναδεικνύει τη σωματική και ψυχική κόπωση των εργαζόμενων»

Το πρόβλημα της εξάντλησης των ιατρών στο υποστελεχωμένο Νοσοκομείο της Κέρκυρας αναδεικνύει η ΕΓΕΣΥΚ, μετά και το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο νευροχειρούργος του Νοσοκομείου, που μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Στην ανακοίνωσή της η   Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι εκλεκτός μας συνάδελφος, νευροχειρουργός του νοσοκομείου, διεκομίσθη εσπευσμένα αεροπορικώς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, ευχόμενοι ταχεία και πλήρη ανάρρωση, ελπίζοντας σύντομα να τον έχουμε και πάλι κοντά μας, υγιή και δυνατό.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τη σωματική και ψυχική κόπωση των συναδέλφων, η οποία οξύνεται από το καθεστώς υποστελέχωσης υπό το οποίο λειτουργεί το νοσοκομείο. Επιπλέον, για πολλοστή φορά παρακολουθούμε έναν νέο συμπολίτη μας να αναγκάζεται να διακομιστεί προκειμένου να τύχει πρέπουσας αντιμετώπισης.

Ελπίζουμε ότι αυτό το περιστατικό θα κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς για την άμεση βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης και των υποδομών».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή