Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η ΔΙΑΔΕΥΑΚ μοναδικό θέμα  στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής – Κρίσιμη συνεδρίαση με την ύδρευση να «πνίγει» το Δήμο Κ. Κέρκυρας

Η ΔΙΑΔΕΥΑΚ μοναδικό θέμα  στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής – Κρίσιμη συνεδρίαση με την ύδρευση να «πνίγει» το Δήμο Κ. Κέρκυρας

Η κατάσταση στη ΔΙΑΔΕΥΑ Κέρκυρας  θα είναι το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που συγκαλείται την προσεχή Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, το απόγευμα, στην αίθουσα της πρώην Νομαρχίας.

Την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, Αχιλλέας Μάζης.

Εντωμεταξύ, όπως ανακοινώθηκε σε νέα γεώτρηση   για την εγκατάσταση μιας ακόμη αντλίας προχώρησε  από τη Δευτέρα 10.06.2024, η ΔΕΥΑΚ, στην περιοχή Γράβες ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες κατανάλωσης νερού στην ευρύτερη περιοχή (Γαστουρίου και Περάματος).

Η μία εγκατεστημένη αντλία σε υφιστάμενη γεώτρηση, δεν επαρκεί για την υδροδότηση ολόκληρης της εκτεταμένης και τουριστικά ανεπτυγμένης   περιοχής, ενώ μια ακόμη παλαιότερη γεώτρηση στο ίδιο σημείο είναι από 5ετίας εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα μάλιστα με το προγραμματισμό, η  γεώτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί εκτός απρόοπτου, σήμερα Τρίτη 11.06.2024.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή