Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η ΑΝΑΣΑ στον ΝΑΟΚ για το παραλιακό μέτωπο της Κέρκυρας

Η ΑΝΑΣΑ στον ΝΑΟΚ για το παραλιακό μέτωπο της Κέρκυρας

Αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ, με τον Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αλέκο Μιχαλά και τα μέλη της παράταξης Μάριο Άνθη, Ειρήνη Βασιλάκη, Ευγένιο Βλάσση, είχαν συνάντηση την Πέμπτη 18/4/2024 με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του ΔΣ του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας (ΝΑΟΚ), κ. Γιώργο Δημουλή και κ. Άκη Παυλογιάννη.

Η αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ ενημέρωσε το ΔΣ του ΝΑΟΚ για την επερώτηση που έχει καταθέσει σχετικά με την (μη) παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της Κέρκυρας στον Δήμο, τις παλινωδίες των κυβερνητικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, τα προβλήματα που επικαλούνται και τους τρόπους που μπορούν αυτά να ξεπεραστούν.
(βλ. την σχετική επερώτηση εδώ: https://anasa-ionion.gr/portal/archives/7632)

Από πλευράς ΑΝΑΣΑ τονίστηκε η διαχρονική έμπρακτη στήριξη της παράταξης στον ΝΑΟΚ και την υπερεκατονταετή προσφορά του Ομίλου στον Κερκυραϊκό αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΝΑΟΚ ευχαρίστησαν τους εκπρόσωπους της ΑΝΑΣΑ για την στήριξη των προσπαθειών του Ομίλου και τόνισαν τη σημασία που έχει για τον ΝΑΟΚ και για την περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεων του Ομίλου η ταχεία, οριστική διευθέτηση του θέματος της παραχώρησης του παραλιακού μετώπου της Κέρκυρας.

Η επερώτηση της ΑΝΑΣΑ συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων το Σάββατο 20/4/2024.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή