Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Iόνιο Πανεπιστήμιο: Φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Διεθνές Φόρουμ Δημοσιογραφίας

Iόνιο Πανεπιστήμιο: Φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Διεθνές Φόρουμ Δημοσιογραφίας

Το Διεθνές Φόρουμ Δημοσιογραφίας στην Αθήνα παρακολούθησαν δέκα φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, προσκαλεσμένοι του διοργανωτή iMEdD, Incubator for Media Education and Development – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στις τρεις ημέρες του Φόρουμ (28-30 Σεπτεμβρίου) οι φοιτητές/τριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες, συζητήσεις και workshops σχετικά με καίρια ζητήματα της δημοσιογραφίας όπως την κλιματική κάλυψη, την τεχνητή νοημοσύνη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την αναπηρία, τα podcasts, τα δεδομένα, την Αποκριτική Δημοσιογραφία, την αίθουσα σύνταξης του αύριο, τα μεγάλα δεδομένα κ.α.

Στην ευχαριστήρια επιστολή τους προς το Τμήμα, η ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια του iMEdD Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου και ο συν-ιδρυτής και Διευθυντής Προγραμμάτων, Στρατής Τριλίκης ανέφεραν ότι «Η συμμετοχή σας διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να καταστεί η εκδήλωση αυτή μια μεγάλη επιτυχία, εμπλουτίζοντας τις συζητήσεις με τις γνώσεις σας, την εμπειρία σας και τη μοναδική σας προοπτική. Η συνεισφορά σας ενίσχυσε τη συνάφεια και τον αντίκτυπο του θέματος του φόρουμ, “Τα σημερινά θέματα. Οι ιστορίες του αύριο”».

Οι φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, με την συνοδεία της Επίκουρης Καθηγήτριας, Βάλιας Καϊμάκη, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις, να συνεισφέρουν στις συζητήσεις και να γνωρίσουν επαγγελματίες και ερευνητές από ολόκληρο τον κόσμο.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή