Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » H Mayor Hospitality Management με 4 ξενοδοχειακά projects στην Κέρκυρα

H Mayor Hospitality Management με 4 ξενοδοχειακά projects στην Κέρκυρα

Τέσσερα νέα boutique hotels εντάσσονται στο portfolio της Mayor Hospitality Management. Τα ξενοδοχεία αφορούν εξαγορά της οικογένειας Δημητρίου, έπειτα από την πώληση των Capo Di Corfu, La Grotta Verde, Pelekas Monastery και Mon Repos Palace στο αμερικανικό fund HIG.

Το Restia Suites Exclusive Resort στην Κέρκυρα αποτελεί το πρώτο απόκτημα του Ομίλου που θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο το 2024 και το οποίο σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Mayor στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα από τη δραστηριοποίησή της με boutique ξενοδοχεία, τα οποία υπόσχονται premium εμπειρίες διαμονής.

Έχοντας στιβαρή παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας από το 2009 με την επιτυχημένη και κερδοφόρα διαχείριση μονάδων μεγάλης κλίμακας, η Mayor Hospitality Management, η οποία διαχειρίζεται το σύνολο των επενδύσεων και το οικονομικό portfolio της οικογένειας Δημητρίου, προχώρησε στην αναβάθμιση του Restia Suites Exclusive Resort, ενός πέντε αστέρων boutique ξενοδοχείου το οποίο αποτελείται από 32 σουίτες, οι 16 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Η πρώτη φάση της επένδυσης, που ξεκίνησε το 2023, ολοκληρώνεται φέτος με το ξενοδοχείο να επανασυστήνεται στο κοινό έπειτα από πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του. Η δεύτερη φάση αφορά τα επόμενα χρόνια οπότε και αναμένεται η επέκταση του Restia Suites σε 80 συνολικά σουίτες, με το ύψος της επένδυσης να αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Το Restia Suites Exclusive Resort θα προσφέρει όλα όσα διακρίνουν ένα σύγχρονο, πολυτελές 5* boutique ξενοδοχείο, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία διαμονής μέσα από γαστρονομικές εμπειρίες αλλά και wellness facilities σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα.
Διαθέτοντας ένα ισχυρό υπόβαθρο ετών και με προοπτικές δυναμικής επέκτασης του χαρτοφυλακίου της, η Mayor Hospitality Management προσφέρει υψηλού επιπέδου “tailor-made” υπηρεσίες ελληνικής φιλοξενίας. Το πλάνο της Mayor Hospitality Management περιλαμβάνει τρία ακόμη ξενοδοχεία στο Νησί των Φαιάκων, τόσο σε παραθαλάσσιες περιοχές όσο και σε ιστορικές συνοικίες της Κέρκυρας τα οποία αναμένεται να υποδεχθούν τους πρώτους τους επισκέπτες μέσα στην επόμενη διετία, ενώ ισχυρό είναι το ενδιαφέρον του Ομίλου και για επενδύσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου.

Η Σπυρέλλα Λινάρδου, CEO της Mayor Hospitality Management, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την είσοδο της Mayor στον τομέα των boutique ξενοδοχείων. Με αφετηρία την Κέρκυρα, στόχος μας είναι να εδραιώσουμε την παρουσία μας στο νησί, κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία χρόνων στο hospitality, καθώς και να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας και σε άλλους προορισμούς της χώρας. Το Restia Suites Exclusive Resort, όπως και τα τρία επερχόμενα ξενοδοχεία μας στην Κέρκυρα, ενσαρκώνουν το όραμά μας για τη νέα εποχή της Mayor και την αφοσίωσή μας στη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε”.
Την ανακατασκευή τόσο του Restia Suites Exclusive Resort όσο και των επόμενων έργων, έχει αναλάβει διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο.

Η Mayor Hospitality Management
Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας, όπου δραστηριοποιείται από το 2009, η Mayor Hospitality Management, ενσωματώνει τις αξίες της αριστείας, ακεραιότητας και ενδυνάμωσης, με δέσμευση την παροχή υψηλού επιπέδου “tailor-made” υπηρεσιών ελληνικής φιλοξενίας. Μέσα από μία ολιστική συμβουλευτική προσέγγιση, παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία, αναβάθμιση και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων.
Μεταξύ άλλων, παρέχει operation, sales & marketing αλλά και οικονομικές υπηρεσίες, με σκοπό την άρτια λειτουργία σε κάθε πτυχή της ξενοδοχειακής μονάδας.
ΠΗΓΗ: money-tourism.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή