Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » H Mάντζαρος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών

H Mάντζαρος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών

Το Μουσικό Σώμα της «Φ.Ε. Μάντζαρος», προσκεκλημένο του ΥΠΕΘΑ, μετείχε σήμερα της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης των Αθηνών για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Το ογκώδες μουσικό σώμα, αποτελούμενο από 225 μουσικούς, παρέλασε σε άψογη τάξη, κατά την έναρξη της παρελάσεως, δηλαδή στην τιμητικότερη θέση της τελετής αυτής.

Η «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» είναι γεγονός ότι «έκλεψε» τις εντυπώσεις, τόσο στην πρωτεύουσα, αλλά και σε όλη την ομογένεια, όπου και προβλήθηκε, μέσω της ΕΡΤ, η παρέλαση της εθνικής επετείου.

Ενώ, δια ζώσης, καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες των Αθηνών.

Του σώματος ηγήθηκαν ο Αρχιμουσικός μας κ. Σωκράτης Άνθης και ο αν. Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Ρουβάς.

Την γενική προετοιμασία και επιμελητεία για την παρέλαση, είχε ο αν. Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Ρουβάς.

Η ΦΕ Μάντζαρος σημειώνει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΥΠΕΘΑ κ. Νίκο Δένδια γι’ αυτήν την τιμητική πρόσκληση, η οποία στάθηκε η αφορμή να επιτευχθεί ένας στόχος ιστορικών διαστάσεων για την Φιλαρμονική, αφού η παρουσία και συμμετοχή πολιτικής μπάντας στην στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών γίνεται για πρώτη φορά.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε επίσης για το άψογο αυτό αποτέλεσμα, τον Αρχιμουσικό μας κ. Σ. Άνθη, τον αν. Αρχιμουσικό μας κ. Σπ. Ρουβά, τον Επιστάτη – Φροντιστή μας κ. Σπ. Βασιλάκη, πάνω απ’ όλα τους μουσικούς μας που με απόλυτη σοβαρότητα και ευθύνη έφεραν εις πέρας το σπουδαίο έργο αυτό, ενώ ευχαριστίες ανήκουν και στον Φωτογράφο κ. Σταμάτη Καταπόδη που μας προσέφερε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία.

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά για την σημερινή εορτή.

Με την επάνοδο μας στη Κέρκυρα, προσηλωνόμαστε στους επόμενους σημαντικούς μας στόχους, προσβλέποντας πάντοτε στην παραγωγή πολιτισμού, στην διάδοση της παράδοσης της Κέρκυρας και στην εκπαιδευτική προσφορά προς τη νεολαία του τόπου μας».

 

***Φωτό & βίντεο: Σταμάτης Καταπόδης.

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή