Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εσείς φταίτε κι όχι… εμείς – Επίθεση Ζορμπά και Μουζακίτη στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για το κλειστό γυμναστήριο 

Εσείς φταίτε κι όχι… εμείς – Επίθεση Ζορμπά και Μουζακίτη στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για το κλειστό γυμναστήριο 

Θέση για την υπόθεση του κλειστού γυμναστηρίου  της βόρειας Κέρκυρας πήραν με κοινή τους ανακοίνωση οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Κράτσα επιχειρώντας με την κίνησή τους να αποποιηθούν τις ευθύνες και να καταδείξουν ως μοναδικό υπεύθυνο το Δήμο και το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας.

Στο κείμενό τους οι Ζορμπάς και Μουζακίτης αναφέρουν ότι: «Ενώ τίναξε κυριολεκτικά το κλειστό στάδιο Βόρειας Κέρκυρας «στο αέρα» και απώλεσε τρία εκατομμύρια ευρώ από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας , τώρα ζητάει και τα ρέστα!

Κανένα έργο κ. Δήμαρχε δεν απεντάχθηκε από το νέο ΕΠΑ , ερχόμενο με την οποιαδήποτε νομική δέσμευση από το πρώην ΠΔΕ…… ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ! (παρ΄όλες τις προειδοποιήσεις και επισημάνσεις που έγιναν από εμάς).

Ενώ το 2019 πήρατε από το ΠΔΕ της Περιφέρειας στο δικό σας το έργο , δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να διασφαλίσετε την χρηματοδότηση και να κατασκευάσετε το έργο που τόσο ανάγκη έχει η νεολαία και εν γένει οι πολίτες της Βόρειας Κέρκυρας.

Αναζητώντας το οικόπεδο που τελικά μόνο εσάς ικανοποιούσε , αγνοώντας τα τόσα Δημοτικά οικόπεδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , φτάσατε «στο και πέντε» για να αποφασίσετε τελικά να το Δημοπρατήσετε ….άκουσον , άκουσον ……ως προμήθεια !!! , οδηγώντας τον τεχνικό κόσμο της Κέρκυρας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Πήρατε βέβαια την απάντηση της «Επιτροπής Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων [ΕΑΔΗΣΥ] – Απόφαση Ζ.1. ΕΑΔΗΣΥ/2023» για τα επιτεύγματά σας , απόφαση την οποία και επισυνάπτουμε.

Είστε όμως και αχάριστος με αυτά που λέτε για την Περιφέρεια γιατί τελικά είστε ο πλέον ευνοημένος Δήμαρχος , έχοντας στην φαρέτρα σας αρκετές προγραμματικές συμβάσεις και χρηματοδοτήσεις γηπέδων , πολιτιστικών κέντρων κ.λπ.  δίκη σας αρμοδιότητας , που όμως χρηματοδότησε η Περιφέρεια… γιατί άραγε;

Όλα αυτά βέβαια τα βάλατε στο προεκλογικό σας πρόγραμμα … τότε ήταν καλά; …μάλλον…

Όπως αναφέραμε πριν κανένα έργο δεν απεντάχθηκε και οι εργολαβίες οδοποιίας της Βόρειας Κέρκυρας πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κ. Δήμαρχε, γιατί είναι κόπος δικός μας και υποχρέωση απέναντι στου συμπολίτες μας …. μήπως γνωρίζετε κάτι διαφορετικό και δεν μας το λέτε;

Μην ψάχνετε «σκιές και φαντάσματα» κ. Δήμαρχε , δεν υπάρχει καμία αόρατη απειλή ή δύναμη , μην κοροϊδεύετε και το ίδιο σας το εαυτό (εσείς καλούσατε τον κόσμο στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής σας Αρχήςκαι ανακοινώσατε ότι σε δύο μήνες από την ημέρα εκείνη, να πάει για τρέξιμο στο στάδιο).

Λειτουργήστε με σύνεση και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα των συμπολιτών μας στην Βόρεια Κέρκυρα και μην γίνεστε επιζήμιος και επικίνδυνος πολιτικά για τα συμφέροντα του τόπου μας και εμείς θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας όπως είμαστε πάντα»!

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή