Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική »  Εντείνει την πίεση  για το εργοστάσιο «Δεσύλλα» ο   Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας – Διοργανώνει διεκδικητική εκδήλωση  στην είσοδο του συγκροτήματος

 Εντείνει την πίεση  για το εργοστάσιο «Δεσύλλα» ο   Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας – Διοργανώνει διεκδικητική εκδήλωση  στην είσοδο του συγκροτήματος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας το «Άλσος» προσκαλεί τους φορείς και τους συμπολίτες μας σε πολιτιστική και διεκδικητική εκδήλωση, ώστε το εργοστάσιο Δεσύλλα συνολικής έκτασης 37.647τ.μ. να περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου και στην χρήση των πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων του άλσους Ανεμόμυλου, απέναντι από την είσοδο του εργοστασίου Δεσύλλα στις 31/3, ημέρα Κυριακή, και ώρα 11:30 π.μ.

Θα υπάρξει ενημέρωση για την βιομηχανική και εργατική ιστορία των 150 χρόνων του εργοστασίου.

“Τα 15.000 τ.μ. κτηρίων και τα 16.000 τ.μ. ελεύθερου χώρου του εργοστασίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως προς όφελος των κατοίκων της πόλης μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα την αντίθεσή μας στην τσιμεντοποίηση των 22.000 τ.μ. που θα πνίξουν την πόλη μας και θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα όπως χώροι στάθμευσης, ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ.

Η συμμετοχή σας είναι ζωτικής σημασίας για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να διατηρήσουμε την πόλη μας ανέπαφη από την υπερβολική ανάπτυξη που δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πολιτών και το περιβάλλον μας” σημειώνει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή