Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ένωση Παλαιών Προσκόπων ΠΕ Κέρκυρας : Αφιερωματική βραδιά «ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ & ΒΟΤΑΝΑ»

Ένωση Παλαιών Προσκόπων ΠΕ Κέρκυρας : Αφιερωματική βραδιά «ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ & ΒΟΤΑΝΑ»

Η φετινή αφιερωματική βραδιά της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας εστιάζεται στην ζωή στη φύση της Κέρκυρας καθώς και στην γνώση και αξιοποίηση των βοτάνων της.

Το  Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου 2024 και ώρα 19:15,  η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας θα υποδεχθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης SiLiCON την Κλινική Βοτανολόγο κα Ελένη Χριστοφοράτου, που θα μοιραστεί την πολύχρονη γνώση και εμπειρία της στο θέμα ώστε μέσα από μία διαδραστική συζήτηση, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες αναφορικά με την βοτανοθεραπεία, αναγνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας κατά τον βέλτιστο τρόπο τα βότανα του νησιού μας.

Η φύση και η ζωή στη φύση αποτελεί βασικό συστατικό της Προσκοπικής Μεθόδου Διαπαιδαγώγησης. Το προσκοπικό πρόγραμμα εφαρμόζεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα στην φύση, γεγονός που μαθαίνει τη νεολαία να αγαπά, να σέβεται και να προστατεύει το φυσικό περιβάλλον. Η ζωή στην κερκυραϊκή φύση μας φέρνει κοντά σε μία ποικιλία φυτών με υψηλή διατροφική αξία, σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες και πολλές άλλες χρήσιμες καθημερινές εφαρμογές.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή