Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκτός παλιάς Πόλης τα πατίνια – Σύσκεψη στο Δήμο Κ. Κέρκυρας με την εταιρία… σε μάλλον αρνητικό κλίμα

Εκτός παλιάς Πόλης τα πατίνια – Σύσκεψη στο Δήμο Κ. Κέρκυρας με την εταιρία… σε μάλλον αρνητικό κλίμα

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρίας που διαχειρίζεται  τα πατίνια στην πόλη της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, σε μάλλον αρνητικό κλίμα και στάση της δημοτικής αρχής.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος για το θέμα αναφέρεται ότι: «Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Εταιρείας των ηλεκτρικών πατινιών με τον  Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες, η οποία έγινε κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας, κατέστη σαφές: α)Ότι η όλη λειτουργία της επιχείρησης στην πόλη μας δεν έχει καμία έγκριση από το Δήμο μας και  β) δεν υπάρχει περίπτωση αδειοδότησης  τέτοιου είδους επιχείρησης στο χώρο προστασίας της πόλης ως μνημείου.

Η Εταιρεία δεσμεύτηκε να παύσει από σήμερα την κυκλοφορία των εν λόγω οχημάτων στην παλιά πόλη όπως αυτή είναι νόμιμα οριοθετημένη και την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 να υποβάλλει αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο για καθορισμό θέσεων στάθμευσης στη ζώνη εκτός του μνημείου της παλιάς πόλης.

Ως εκ τούτου μέχρι την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει χορηγηθεί άδεια για την εκμετάλλευση των οχημάτων αυτών και η Εταιρεία που τα διαχειρίζεται έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία τους.

Ο Δήμος έχει ενεργήσει τα νόμιμα για την βεβαίωση παραβάσεων μέχρι σήμερα, όπως αυτό προβλέπεται».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή