Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Έκτακτα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας για τις ημέρες του Πάσχα. Χωρίς πλοία την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Έκτακτα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας για τις ημέρες του Πάσχα. Χωρίς πλοία την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας ανακοινώθηκαν τα έκτακτα δρομολόγια των επιβατηγών πλοίων της Γραμμής Κέρκυρας-Ηγουμενίτσας για τις ημέρες του Πάσχα 2024 από την Μεγάλη Τετάρτη 01-05-2024 έως και την Τετάρτη του Πάσχα 08-05-2024.

Χωρίς πλοία την Πέμπτη 9 Μαΐου – 24ωρη απεργία του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας

Η διοίκηση του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας Ηγουμενίτσας – Παξών και Διαποντίων Νήσων « Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ», αποφάσισε την συμμετοχή στους εορτασμούς της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις τοπικές γραμμές, με 24ωρη απεργία την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 από ώρα 00:01 έως 24:00.
Η απόφαση ελήφθη όπως αναφέρει το Σωματείο λόγω της ιδιαιτερότητας του νησιού της Κέρκυρας ως πρώτος προορισμός των εκδρομέων του Ορθόδοξου Πάσχα, δεδομένου ότι η ημερομηνία της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την Μεγάλη Τετάρτη και η μετάθεση της αργίας με την Τρίτη του Πάσχα, προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομαλή μετάβαση των επισκεπτών καθώς και η δραστηριότητα της αγοράς, τιμώντας παράλληλα την σημασία και την σπουδαιότητα της ημέρας μνήμης των αγώνων των εργατών.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή