Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εκλογές ΤΕΕ: Με αυξημένο ενδιαφέρον συμμετέχουν οι μηχανικοί στις εκλογές του ΤΕΕ – μέχρι το απόγευμα η ψηφοφορία

Εκλογές ΤΕΕ: Με αυξημένο ενδιαφέρον συμμετέχουν οι μηχανικοί στις εκλογές του ΤΕΕ – μέχρι το απόγευμα η ψηφοφορία

Με μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλή συμμετοχή μηχανικών εξελίσσονται, μέχρι το μεσημέρι, οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Από το πρωί οι κάλπες έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα και οι διπλωματούχοι μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου, τοπικά και κεντρικά. Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Περίπου 120.000 μηχανικοί επιλέγουν σήμερα τους εκπροσώπους τους ανάμεσα σε περισσότερους από 2.200 υποψηφίους για όλα τα όργανα εκπροσώπησης του ΤΕΕ. Στις κάλπες έχουν ήδη προσέλθει μηχανικοί μέλη της κυβέρνησης, γενικοί γραμματείς υπουργείων, επικεφαλής και στελέχη δημοσίων φορέων, υψηλόβαθμα στελέχη τεχνικών, μελετητικών και άλλων εταιρειών του κλάδου, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, νέοι και παλιοί ψηφοφόροι.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε: «Η συμμετοχή των μηχανικών είναι η δύναμη του ΤΕΕ και όλοι ψηφίζουμε σήμερα για το μέλλον της δουλειάς μας. Το αυξημένο ενδιαφέρον των μηχανικών δείχνει τη σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές για να χτίσουμε την Ελλάδα του Αύριο, συνεχίζοντας δυναμικά, με σχέδιο και αποτελεσματικά, για καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες για τους μηχανικούς, στηρίζοντας στην πράξη την κοινωνία και την Πολιτεία.»

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή