Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Εικαστική ομαδική έκθεση  «Στιγμές Συνάντησης» – Στην Πινακοθήκη Δήμου Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Εικαστική ομαδική έκθεση  «Στιγμές Συνάντησης» – Στην Πινακοθήκη Δήμου Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Με την ομαδική εικαστική έκθεση Στιγμές Συνάντησης η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων συμμετέχει στο 17ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας (Τ.Τ.Η.Ε.) του Ιονίου Πανεπιστημίου, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του (2004-2024).

Το επετειακό 17ο Φεστιβάλ οργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και θα υλοποιηθεί την περίοδο 23 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2024.

H εικαστική ομαδική έκθεση Στιγμές Συνάντησης παρουσιάζει έργα των διδασκουσών και διδασκόντων του Τ.Τ.Η.Ε. και επιχειρεί να ενώσει τις διαφορετικές οπτικές και τα ποικίλα μέσα των καλλιτέχνιδων και καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας πώς η συνάντησή τους δημιουργεί νέες, απρόβλεπτες αφηγήσεις. Η έκθεση γίνεται ένα ζωντανό πεδίο διαλόγου, όπου η συνύπαρξη των δημιουργών, μέσα από το εύρος των καλλιτεχνικών προσεγγίσεων, αποκαλύπτει έναν πολυφωνικό καμβά.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν οι (κατά αλφαβητική σειρά):

 

–              Σπύρος Βερύκιος

–              Αντώνης Ζήβας

–              Νίκος Κόκκαλης

–              Μαρία Κρίγκα

–              Χριστίνα Μητσάνη

–              Φώτης Ραφτόπουλος

–              Κωνσταντίνος Τηλιγάδης

–              Μαριάννα Στραπατσάκη

 

Η έκθεση  Στιγμές Συνάντησης που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης “Θάνος Χρήστου”, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 7:30 μ.μ., (Κήπος του Λαού) και σηματοδοτεί την έναρξη του 17ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τ.Τ.Η.Ε. του Ιονίου Πανεπιστημίου https://avarts.ionio.gr/festival/, με διάρκεια έως τις 02 Ιουνίου 2024 και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

 

Ημέρες & ώρες λειτουργίας:

Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες, κλειστά)

 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή