Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και τέλεσης πολιτικών γάμων , του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλας Κόκκαλη .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και τέλεσης πολιτικών γάμων , του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλας Κόκκαλη .

«Σε όλους εσάς….

Μετά από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα τις προηγούμενες ημέρες, ,με μεγάλη χαρά, σας ενημερώνω ότι από τη Δευτέρα 20 Μαΐου επιστρέφω στα καθήκοντά μου της Αντιδημάρχου Βόρειας Κέρκυρας .Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ τα συναισθήματά και τις σκέψεις μου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας, η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική και ανεκτίμητη. Οι ευχές σας, τα μηνύματά σας , τα τηλεφωνήματα που έλαβα με γέμισαν δύναμη και αισιοδοξία. Η στήριξή σας μου έδειξε πόσο δεμένοι είμαστε ως κοινωνία και πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και η αλληλεγγύη σε δύσκολες στιγμές. Μέσα από την αγωνία σας και τα θερμά σας λόγια, ένιωσα την αληθινή σας αγάπη και το ενδιαφέρον, και αυτό με συγκίνησε βαθύτατα.

Από καρδιάς λοιπόν, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αγωνίζονται κάθε ημέρα στον τομέα της Υγείας με ένα τεράστιο βάρος ευθύνης στους ώμους τους, με τεράστιο φόρτο εργασίας, με ευγένεια και με άριστη επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση .

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας, και τις προσπάθειες, που καταβάλλουν , η προσφορά τους, το ήθος και ο επαγγελματισμός τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ημέρες, που διανύουμε, και οι οποίες αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης γιά τον συνάνθρωπό μας.

Να είναι δυνατοί, να συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο σε πείσμα των καιρών!

Όσα ‘’ευχαριστώ’’ είναι λίγα!

Με εκτίμηση και αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης ευχαριστώ:

– Την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ», κα Αδαμαντία Ευστρ. Εγγλεζοπούλου.

-Tο Δ/ντή, το ιατρικό ,νοσηλευτικό και βοηθητικό δυναμικό της καρδιολογικής κλινικής του ΓΝΚ.

-Τους ιατρούς , νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της βραχεία νοσηλείας του ΓΝΚ. Στο πρόσωπο τους και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΓΝ Κέρκυρας.

-Τo ιατρικό κέντρο Ionian Care Ιόνια Φροντίδα Ικε και τον ιατρό κ. Μωχάμεντ Αλαντάσι.

-Την κλινική ΜΑΣΤΟΡΑ .

-Την διοίκηση και το ιατρικό ,νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Το βουλευτή Κέρκυρας κ. Στέφανο Γκίκα.

-Τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργο Μαχειμάρη και τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους.

Τους εργαζόμενους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

-Τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Κέρκυρας.

Τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες

Όλους όσους στάθηκαν με όποιο τρόπο στο πλευρό το δικό μου και της οικογένειάς μου.

Και βέβαια αυτή η περιπέτεια μου έδωσε την ευκαιρία να αναλογιστώ πως Υγεία, είναι ένας όρος, μία λέξη, μία ευχή που αποτελεί τη θεμελιώδη αξία της ζωής, και θεωρείται από πολλούς ως δεδομένη.

Οι περισσότεροι ασχολούμαστε με την υγεία μας, αφού βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιο σύμπτωμα με σκοπό την περαιτέρω διαχείρισή του ενώ ήδη κάποιοι μπορεί να βρίσκονται σε εγκατεστημένη νόσο. Η εντατικοποίηση του ρυθμού της ζωής, μας έχει οδηγήσει στην αμέλεια ως προς την ενασχόληση με την πρόληψη της υγείας μας

Κρίνεται θαρρώ επιτακτική η ανάγκη υπενθύμισης, ευαισθητοποίησης στον προληπτικό έλεγχο … Άλλωστε, η προάσπιση και η θωράκιση της υγείας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αύξησης του προσδόκιμου επιβίωσης αλλά και του ευ ζην…«κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν».

Ευχαριστώ θερμά.

Η Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλα Κόκκαλη.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή