Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δράση δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης – Ενημέρωση για τη διάγνωση και τη θεραπεία

Δράση δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης – Ενημέρωση για τη διάγνωση και τη θεραπεία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης που εορτάζεται κάθε έτος στις 16 Μαΐου και στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Ανουντσιάτα στην πόλη της Κέρκυρας,  δράση δρόμου για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την διάγνωση, τα μη ασφαλή προϊόντα και την θεραπεία της Κοιλιοκάκης.

Η δράση περιελάμβανε διανομή έντυπου υλικού, καθώς και ενημέρωση με στόχο την ευαισθητοποίηση στα θέματα που σχετίζονται  με την Κοιλιοκάκη.

H δράση που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με πρωτοβουλία της Ψυχολόγου του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών  Κέρκυρας, Ελένης Ψαρράκη, με την ιδιότητα της ως Εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης.

Με την πολύτιμη παρουσία τους, την εκδήλωση συνέδραμαν το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας, το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου, ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας και το Κοινωνικό Φαρμακείο –Κέντρο Ημέρας Αστέγων – EQUAL.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας και Προγραμμάτων Προληπτικής Ιατρικής κ. Σπυρίδων Γαλάνης χαιρέτησε τη δράση και ευχαρίστησε το κοινό για την συμμετοχή του.

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή