Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας: Θεατρική Άνοιξη 2024 – «ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΝΙΚΛΗ ΣΟΛΩΜΟΥ  η ΔΙΑΦΑΝΗ» και «H Αγορομάνα» στο STUDIO του Δημοτικού θεάτρου

ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας: Θεατρική Άνοιξη 2024 – «ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΝΙΚΛΗ ΣΟΛΩΜΟΥ  η ΔΙΑΦΑΝΗ» και «H Αγορομάνα» στο STUDIO του Δημοτικού θεάτρου

 

Το   ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων  «Θεατρική Άνοιξη 2024»  έχει τη χαρά να φιλοξενήσει  στο  STUDIO του Δημοτικού θεάτρου Κέρκυρας την Παρασκευή και Σάββατο  10  και 11 Μαΐου 2024   στις 09.00 το βράδυ την παράσταση:

   «ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΝΙΚΛΗ ΣΟΛΩΜΟΥ  η ΔΙΑΦΑΝΗ»

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του VAULT Theatre Plus η παράσταση «Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη», βασισμένη στη συγκλονιστική ζωή της μητέρας του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, σε κείμενο και σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη, με τη Μάγδα Κατσιπάνου στον ομώνυμο ρόλο. Στην παράσταση παίζει ζωντανά Βιολοντσέλλο η  Άλμπα Λυμτσιούλη – Monasterio.

Και Κυριακή 12 Μαΐου στις 20:00, Δευτέρα 13 & Τρίτη 14 Μαΐου  2024 στις 21:00 τη θεατρική παράσταση:  «H Αγορομάνα»

Μεταξύ stand-up comedy, ντοκιμαντέρ και μουσικής παράστασης, η Αγορομάνα είναι ένα ειλικρινές άνοιγμα στον κόσμο της μητρότητας και της γονεϊκότητας εν γένει. Η Αφροδίτη Μητσοπούλου και ο Ιάκωβος Μολυμπάκης καταφέρνουν να απενοχοποιήσουν τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να βασανίζουν έναν νέο γονιό και να αγκαλιάσουν την αμηχανία και την ανασφάλεια που βιώνει. Σε έναν κόσμο επιφανειακής τελειότητας, τα λάθη και η σύγχυση λειτουργούν ως μια υπενθύμιση του ότι είμαστε άνθρωποι.

Κείμενο: Αφροδίτη Μητσοπούλου Σκηνοθεσία: Ιάκωβος Μολυμπάκης, Αφροδίτη Μητσοπούλου

Παραγωγή Scratch Theater Company

Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Τηλ.: 2661040136

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή