Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δήμος Κ. Κέρκυρας: Συνεδρίαση Διακομματικής Επιτροπής ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Συνεδρίαση Διακομματικής Επιτροπής ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου

Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Βραδής,   Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής  για τον καθορισμό χώρου διεξαγωγής ομιλιών και των όρων προστασίας του περιβάλλοντος, από τη ρύπανση και την ηχορύπανση, κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 ΚΑΛΕΙ  σε συνεδρίαση τα μέλη της ανωτέρω επιτροπής, την Πέμπτη 23-5-2024, ώρα 11.00 στο Γραφείο Δημάρχου στο Ιστορικό Δημαρχείο (πλατεία Μιχ. Θεοτόκη).

Εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων, που ορίστηκαν με την υπ΄ αριθμ. 19626/10-05-2024 απόφασή του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, καλούνται και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που έχουν ανακηρυχθεί με την αριθμ. 37751/24-4-2024 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, οι οποίοι θα υποδειχτούν από τα ίδια τα κόμματα, προσκομίζοντας έγγραφο ορισμού τους από το οικείο κόμμα.

Έργο της Επιτροπής αυτής είναι η τήρηση του προγράμματος προεκλογικών ομιλιών και συγκεντρώσεων και ο καθορισμός του χώρου και του χρόνου διεξαγωγής των ομιλιών των υποψηφίων και των συνδυασμών, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση και ηχορύπανση κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή