Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δήμος Κ. Κέρκυρας: Επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες στην Πάνω Πλατεία

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Επαναλειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες στην Πάνω Πλατεία

Επαναλειτουργούν μετά  από πολλούς μήνες,  οι χώροι υγιεινής (W.C) στην Άνω Πλατεία, μετά από εκτεταμένες επισκευαστικές  παρεμβάσεις,  από τα συνεργεία  των Υπηρεσιών  Καθημερινότητας , Καθαριότητας  του Δήμου και της   ΔΕΥΑΚ,  με τη συνδρομή του  Κοι. Σ.Π.Ε. «Νέοι Ορίζοντες».  Οι χώροι περιλαμβάνουν 3 τουαλέτες Ανδρών και 3 γυναικών.

Σε λειτουργία  επίσης είναι εδώ και λίγες μέρες,  οι τουαλέτες  στο Άλσος  Γαρίτσας –  Ανεμομύλου.

Στη Γαρίτσα  λειτουργούν  2 τουαλέτες γυναικών  1 ανδρών και 1 ΑΜΕΑ  και στον Ανεμόμυλο  1 ανδρών 1 γυναικών  και 2 ΑΜΕΑ.

Ανοιχτοί είναι επίσης οι χώροι υγιεινής (W.C)  στο Μον Ρεπό, όπου λειτουργούν  1 τουαλέτα ανδρών,  1 γυναικών και 1 ΑΜΕΑ, η  τελευταία χρειάζεται  βελτίωση ως προς την  προσβασιμότητα.

Επίσης  στο Μποσκέτο λειτουργούν   1 ανδρών  1 γυναικών και  1 ΑΜΕΑ και στη Σπηλιά  λειτουργούν από τον ΟΛΚΕ 1 ανδρών  1 γυναικών και 1 ΑΜΕΑ.

Τέλος οι χώροι υγιεινής (W.C)  στο Μαντούκι  και στο Σαρόκο,   που είναι εκτός λειτουργίας,  πρόκειται να ανακατασκευαστούν και να επαναλειτουργήσουν.

Τους  χώρους  υγιεινής του Δήμου, φροντίζει προσωπικό του Κοι.Σ.Π.Ε. «Νέοι Ορίζοντες»,  στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης,  που έχει συνάψει με τον Δήμο.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή