Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης: Θλίψη για την απώλεια του τεχνικού και την κυβερνητική αδιαφορία για την υποστελέχωση της ΔΕΔΔΗΕ

Δημήτρης Μπιάγκης: Θλίψη για την απώλεια του τεχνικού και την κυβερνητική αδιαφορία για την υποστελέχωση της ΔΕΔΔΗΕ

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του τεχνικού της ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής του δικτύου ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Νησακίου μάς γεμίζει με θλίψη κι επαναφέρει για ακόμα μια φορά τα επιτακτικά ερωτήματα που έχουμε θέσει στο αρμόδιο Υπουργείο για την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει το λιγοστό τεχνικό προσωπικό στον νομό μας.
Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση, η ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη καθημερινότητα. Η έλλειψη τεχνικού προσωπικού κοστίζει ανεπανόρθωτα, τόσο στο νησί και τους κατοίκους του, όσο και στο ίδιο το προσωπικό που επιχειρεί κάτω από δύσκολες συνθήκες θέτοντας σε κίνδυνο πολλές φορές την ίδια τη ζωή του.
Καλούμε ακόμα μια φορά το Υπουργείο και της διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και άμεσα να ενισχύσει το τεχνικό κλιμάκιο της περιοχής μας με όλο το απαραίτητο προσωπικό.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους συναδέρφους του άτυχου τεχνικού.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή