Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης : «Πλήρης ταύτιση με την Τοπική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ»

Δημήτρης Μπιάγκης : «Πλήρης ταύτιση με την Τοπική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ»

«Στεκόμαστε στο πλευρό της Τοπικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ της Κέρκυρας και συντασσόμαστε στον δίκαιο αγώνας της για την καλυτέρευση των συνθηκών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και ειδικά στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Ο αγώνας των αθλητών, των προπονητών και των ανθρώπων του αθλητισμού είναι αγώνας όλων των Κερκυραίων» τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο κος Μπιάγκης σημειώνει: «Παρά τις ερωτήσεις μας, τις παρεμβάσεις μας με επίκαιρες ερωτήσεις και αναφορές, παρά τα υπομνήματα και τις επιστολές στο αρμόδιο Υπουργείο, η Πολιτεία δεν έχει πραγματοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί και αξίζει η αθλητική νεολαία του νησιού μας.

Καλούμε όλους τους φορείς του νησιού σε κοινό αγώνα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας και δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας στους ανθρώπους του αθλητισμού που μας κάνουν περήφανους με το ήθος, την αγωνιστικότητα, την αξιοπρέπεια και τα απτά αποτελέσματα της δουλειάς τους στους αγωνιστικούς χώρους».

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή