Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης: Πλήρης στήριξη στη διοίκηση του ΝΑΟΚ  και τα δίκαια αιτήματά της

Δημήτρης Μπιάγκης: Πλήρης στήριξη στη διοίκηση του ΝΑΟΚ  και τα δίκαια αιτήματά της

«Η Κυβέρνηση για ακόμα μια φορά εφευρίσκει προσκόμματα, κωλύματα και δικαιολογίες για να μην προχωρήσει η προ πολλού οφειλόμενη διαδικασία της παραχώρησης του παραλιακού μετώπου που θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί ένα από τα ιστορικά σωματεία της χώρας μας, τον ΝΑΟΚ» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο κ. Μπιάγκης τονίζει : «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υφυπουργού Ναυτιλίας Ι. Παππά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί μας για την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων γεμίζουν με ανασφάλεια τόσο τους κατοίκους της Κέρκυρας όσο και τους εκπροσώπους του ιστορικού ναυταθλητικού σωματείου.

Όλες αυτές οι κυβερνητικές παλινωδίες ελπίζουμε να μην υποκρύπτουν πολιτικές σκοπιμότητες, καθώς αφορούν θέματα που θα μπορούσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να είχαν επιλυθεί από το επιτελικό κράτος της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Την ίδια ώρα, η μελέτη για το ανοικτό κολυμβητήριο του ΝΑΟΚ που έχει αναλάβει η ΔΕΠΑΝ δεν έχει ακόμα εκπονηθεί με αποτέλεσμα να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί η χρηματοδότηση του έργου.

Δεν αξίζει στην Κέρκυρα των πλούσιων και μεγάλων αθλητικών διακρίσεων τέτοια αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Στεκόμαστε στο πλευρό της Διοίκησης του Συλλόγου στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους και καλούμε την Κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να πράξει αναλόγως».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή