Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης: «Οι εξετάσεις δεν είναι ούτε ο μοναδικός, ούτε ο τελευταίος σταθμός»

Δημήτρης Μπιάγκης: «Οι εξετάσεις δεν είναι ούτε ο μοναδικός, ούτε ο τελευταίος σταθμός»

«Αυτές τις μέρες τα παιδιά μας ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων, ολοκληρώνοντας μια μακριά και δύσκολη εκπαιδευτική πορεία μέσα από την οποία αποκόμισαν ωφέλιμη γνώση και πολύτιμη εμπειρία. Η ενδιαφέρουσα αυτή διαδρομή που με κόπο, θυσίες και δουλειά τα έφερε ως εδώ, κορυφώνεται μ’ έναν τελευταίο σταθμό, που είναι μεν σημαντικός, δεν είναι όμως ούτε ο μοναδικός, ούτε φυσικά ο τελευταίος που θα έχουν στη ζωή τους» σημειώνει σε μήνυμά του για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης.

Ο κος Μπιάγκης τονίζει: «Ετούτη η δοκιμασία είναι μια ευκαιρία από τις πολλές που θα έχουν τα παιδιά μας στο στίβο της ζωής τους για να στεφθούν νικητές εργαζόμενα με μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων, για κάθε ένα και κάθε μια από αυτά, η αγάπη και η αποδοχή των γονιών παραμένει αδιαπραγμάτευτη καθώς στάθηκαν στο πλευρό τους αντιμετωπίζοντας τα κοινά προβλήματα, το άγχος τους, τις δυσκολίες και την αγωνία τους. Όπως το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, και οι εκπαιδευτικοί της χώρας μας, που παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα δημόσια σχολεία, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σ’ όλα τα παιδιά και σε τούτην αλλά και στις επόμενες δοκιμασίες της ζωής τους. Καλή δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα».

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή