Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δημήτρης Μπιάγκης: «Ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας για κάθε πολίτη στην πράξη»

Δημήτρης Μπιάγκης: «Ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας για κάθε πολίτη στην πράξη»

«Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Σήμερα, οφείλουμε όσο ποτέ, να στρέψουμε το ουσιαστικό ενδιαφέρον μας σ’ όλους εκείνους που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για τη διασφάλιση του αγαθού της δημόσιας υγείας» σημειώνει ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Τονίζει δε ότι: «Σε μια ευνομούμενη πολιτεία αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε. Ένα ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας που θα αποτελεί τον πυλώνα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας σε κάθε έναν πολίτη. Κάθε άνθρωπος στον τόπο μας να έχει τη δυνατότητα και να απολαμβάνει ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες υγείας ανεξαρτήτως της οικονομικής του κατάστασης.

Με στοχευμένα μέτρα και παρεμβάσεις, με ουσιαστικά κίνητρα και πρωτοβουλίες ώστε να γεφυρώσουμε τις διαπιστωμένες ανισότητες που βιώνει η περιφέρεια της χώρας και να παράσχουμε το αγαθό της υγείας σε όλους ανεξαιρέτως του πολίτες. Με την εφαρμογή Υγειονομικού Ισοδύναμου για τις νησιωτικές περιοχές και την εφαρμογή ειδικών μέτρων και κινήτρων για την ουσιαστική στελέχωση των δομών υγείας των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας.

Με τούτες τις σκέψεις, τασσόμαστε στον κοινό αγώνα με όλους τους υγειονομικούς για την αποκατάσταση των αδικιών εις βάρος τους, για την καλυτέρευση των συνθηκών μέσα στα Δημόσια Νοσοκομεία και τις δομές υγείας, για την ουσιαστική στήριξη και ενίσχυσή τους».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή