Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας: Τακτική ΓΣ, απολογισμός και  εκλογές

Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας: Τακτική ΓΣ, απολογισμός και  εκλογές

H πρόεδρος του Δικτύου Στήριξης Μαθητών προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς  μέλη του,  αλλά και τους νέους συναδέλφους που επιθυμούν να εγγραφούν ως κανονικά μέλη, σε Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, για ενημέρωση σχετικά με τον απολογισμό Δραστηριοτήτων της περιόδου 2022-2024  και την εκλογή νέου Δ.Σ. για  την περίοδο 2024-2026,  όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ιονίων Νήσων, στις Αλυκές Ποταμού , πρώτος όροφος, από ώρες 15:00- 17:15.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν την αίτηση υποψηφίου για το Δ.Σ. με email. Στην ηλεκτρονική Διεύθυνση oitreisierarxesgr@gmail.com , μέχρι και την προηγούμενη των αρχαιρεσιών.

Στο σωματείο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα ή αυτοαπασχολούνται ή είναι άνεργοι,  αλλά και συνταξιούχοι που έχουν την επιθυμία της προσφοράς. Για το λόγο αυτό  το Δίκτυο παρακαλεί όποιοι μπορούν να ενημερώσουν τους φίλους και γνωστούς  συναδέλφους.

Αίτηση εγγραφής νέων μελών υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική Διεύθυνση oitreisierarxesgr@gmail.com

Στην ιστοσελίδα www.oitreisierarxes.gr  υπάρχει και ο  αρ. λογαριασμού του σωματείου, για την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή