Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Διήμερη «εκστρατεία» καθαρισμού και νοικοκυροσύνης στους Καββαδάδες – Εξωραϊστικός Σύλλογος και Τοπική Κοινότητα καθάρισαν τους  δρόμους και τις γειτονιές

Διήμερη «εκστρατεία» καθαρισμού και νοικοκυροσύνης στους Καββαδάδες – Εξωραϊστικός Σύλλογος και Τοπική Κοινότητα καθάρισαν τους  δρόμους και τις γειτονιές

Ένα διήμερο καθαρισμών και φροντίδας των δρόμων σε κάθε γωνιά των Καββαδάδων οργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος κι η Τοπική Κοινότητα για να ομορφύνουν το χωριό τους, τις γειτονιές τους και να το προετοιμάσουν για την άνοιξη.

Σήμερα Σάββατο από τις 9 το πρωί συνεργεία των κατοίκων με κάθε είδους μηχανήματα πήραν τους… δρόμους και άλλαξαν την εικόνα, φροντίζοντας να κοπούν τα χόρτα, να κλαδευτούν δέντρα και ν’ ανοίξουν την ορατότητα σε δύσκολα σημεία του οδικού δικτύου.

Η δράση θα επαναληφθεί και αύριο Κυριακή. Δύο μέρες λοιπόν στη φύση, αλλά με στόχο και τη δασοπροστασία και οι Καββαδάδες απέκτησαν μια φρέσκια εικόνα,  με τη συνέχεια των δράσεων να είναι δεδομένη.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα του συλλόγου μάλιστα αναφέρουν ότι: «Ας ενωθούμε για να καθαρίσουμε γειτονιές, δρόμους και πλατείες, ενισχύοντας την αντιπυρική προστασία και τον ευπρεπισμό του χωριού μας, δίνοντάς του ένα φρέσκο πρόσωπο καθαριότητας και νοικοκυροσύνης.
Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να καθαρίσουμε κάθε γωνιά του
Καββαδάδων, από άκρη σε άκρη, ο κάθε ένας από εμάς στην γειτονιά του.
Είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τη ρουτίνα, να βγούμε στη φύση και να
συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία και την εμφάνιση του τόπου μας.
Καλούμε κάθε άτομο, οικογένεια και φίλο, να δηλώσει συμμετοχή. Θα
σχηματιστούν ομάδες με τους γείτονες και θα αναλάβετε την ευθύνη
καθαρισμού της γειτονιάς σας.
Επιπλέον, σε ανταπόκριση στο δημοτικό νόμο για τον καθαρισμό των
χωραφιών, καλούμε τους κατόχους και τους ενοικιαστές γης να καθαρίσουν τις περιουσίες τους, ως προληπτικό μέτρο για την αντιπυρική περίοδο. Αυτή η δράση ενισχύει την ασφάλεια και την καλαισθησία του τόπου μας».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή