Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΔΗ.ΚΕ.Ι.ΒΙ. Κέρκυρας: «Παραμύθια με Αξίες» για παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών

ΔΗ.ΚΕ.Ι.ΒΙ. Κέρκυρας: «Παραμύθια με Αξίες» για παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών

Η ΔΗ.ΚΕ.Ι.ΒΙ. Κέρκυρας προσκαλεί στο πρόγραμμα – εργαστήρι: «Παραμύθια με Αξίες» για παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών με τη συγγραφέα κ. Τάνια Ρούμκου  τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 &  Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και  ώρα 11.00 – 12.30.

Αφήγηση παραμυθιών

Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τις Αξίες – ζωγραφική

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/jSEcoGRHXJjPNzxu6

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η συγγραφέας και life-coach Τάνια Ρούμκου είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ και έχει σπουδάσει life coaching, στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι δημιουργός του προγράμματος-εργαστηρίου «Παραμύθια με αξίες» το οποίο έχει παρουσιάσει στις δημοτικές βιβλιοθήκες της Θεσσαλονίκης.

Έχει γράψει παραμύθια για τις αξίες της ζωής και θεατρικά έργα για παιδιά, ενώ έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Άφθαρτο Ρόδο» και δύο παραμύθια.

Ασχολείται με life Coaching συνεδρίες και ομιλίες. Επίσης ασχολείται με τη συγγραφή και αρθρογραφεί με θεματολογία την ψυχολογία, σε ηλεκτρονικά sites και εφημερίδες.

Στην Κέρκυρα, ασχολείται με πνευματική και κοινωνική υπηρεσία. Δραστηριοποιείται στις φυλακές της Κέρκυρας και είναι συντονίστρια της ομάδας Αυτογνωσίας Κέρκυρας, κάνοντας ανοιχτές ομιλίες στο κοινό της Κέρκυρας για την αυτοβελτίωση.

Περισσότερα παραμύθια και ομιλίες της Τάνιας Ρούμκου, μπορείτε να βρείτε στο κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdknOy_AcWqlyM6AtcIEiOQ

και στο facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063916187083

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή