Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Δένδιας από Θεσσαλονίκη: Η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα που εκφράζει τον Έλληνα πολίτη

Δένδιας από Θεσσαλονίκη: Η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα που εκφράζει τον Έλληνα πολίτη

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα, το κόμμα που εκφράζει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη στη σημαντική μάχη των ευρωεκλογών» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος προήδρευσε σε κομματική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος γι’ αυτή την προσπάθεια, δεν είμαι αιθεροβάμων, είδα με μεγάλη προσοχή τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα», είπε ο κ. Δένδιας.

«Ξέρω τις απειλές, ξέρω την αίσθηση ενός μέρους της κοινωνίας ότι θα πρέπει να εκδηλώσει κάποιας μορφής διαμαρτυρία. Όμως είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι με τον σωστό συντονισμό και με την κοινή προσπάθεια θα πείσουμε την κοινωνία ότι αυτό το οποίο συνιστά την απόλυτη βεβαιότητα σταθερότητας και προόδου, και της χώρας αλλά του ατομικού και του οικογενειακού συμφέροντος της καθεμιάς και του καθενός από τους κατοίκους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι η εμπιστοσύνη στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό» πρόσθεσε.

«Ξαναλέω, δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Γνωρίζουμε το μέγεθος της πρόκλησης, αλλά δεχόμαστε την ευθύνη να διεξάγουμε την εκστρατεία αυτή με την ευθύτητα που πάντα χαρακτηρίζει την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Νίκος Δένδιας συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία
Ο κ. Δένδιας έχει αναλάβει καθήκοντα συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτών των καθηκόντων του συγκάλεσε τη συνάντηση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος βουλευτές, εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση, στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή