Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΔΑΜΟΚΛΗΣ: Ένα χάλκινο κι εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως

ΔΑΜΟΚΛΗΣ: Ένα χάλκινο κι εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως

Ένα χάλκινο μετάλλιο, πολλά χαμόγελα και εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Δαμοκλή, επεφύλασσε η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Παγκορασίδων του ξίφους ασκήσεως που διεξήχθη στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. στις 22&23 Ιουνίου 2024.

Οι αθλητές  του ΔΑΜΟΚΛΗ γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια γονείς , συναθλητές και ολόκληρη την οικογένεια του Ομίλου, αφού κατάφεραν μετά από υπέροχους αγώνες και απίστευτη εμφάνιση να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το Σάββατο 22/6, πραγματοποιήθηκαν τα ατομικά αγωνίσματα όπου οι παμπαίδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (62 συμμετοχές )και έδειξαν ότι το μέλλον επιφυλάσσει υπέροχες στιγμές.

Αναλυτικά κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις :

15 Γιάγκος Μιχάλης

34 Σπύρος Σπιτιέρης

39 Κωνσταντίνος Ποταμίτης

50 Άρης Δερδεμέζης

59 Άρης Σορίλος

Στα ομαδικά αγωνίσματα , μεγάλη χαρά μας πρόσφεραν απλόχερα οι παμπαίδες

( Μιχάλης Γιάγκος , Σπύρος Σπιτιέρης , Κωνσταντίνος Ποταμίτης, Άρης Δερδεμέζης) αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο φτάνοντας στον μικρό τελικό και με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν την δυνατή ομάδα Ε.Α. Ξιφασκίας με 45-35 ( έχοντας πριν αντιμετωπίσει την Γλυφάδα όπου κέρδισαν 45-36 και την Α.Ξ.Ι.Α. όπου ηττήθηκαν με 45-11).

Ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους αθλητές του συλλόγου για τις χαρές που προσφέρουν, την υποδειγματική αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθ όλη την χρονιά.

«Είναι πάντα τιμή μας , να μας εκπροσωπείτε.

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τον κορυφαίο @stathis gerosideris που γνωρίζει πώς να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα και τον @Dimitris Doudos για την προπονητική βοήθεια και στήριξη.

Τέλος , ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γονείς του συλλόγου , αρωγούς και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας» σημειώνει η ανακοίνωση του ΔΑΜΟΚΛΗ.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή