Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Χωρίς τη Μάντζαρο η λιτανεία της Αγ. Θεοδώρας και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Χωρίς τη Μάντζαρο η λιτανεία της Αγ. Θεοδώρας και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

H ΦΕ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ  ενημερώνει ότι το μουσικό σώμα της «Φ.Ε. Μάντζαρος» θα απουσιάζει από την λιτανεία της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας την Κυριακή της Ορθοδοξίας 24 Μαρτίου 2024, καθώς και από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024, που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, και τούτο διότι θα παραστεί την ίδια ημέρα στην επίσημη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών, προσκεκλημένο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. 

Την δε προηγούμενη ημέρα 24 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιήσει μεγαλειώδη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», με έργα που σχετίζονται με την Ελληνική Επανάσταση και σε σύμπραξη με την Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η παρουσία της «Μάντζαρος» στην στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών της 25ης Μαρτίου είναι ιστορικών διαστάσεων, δεδομένου ότι για πρώτη φορά σε αυτήν συμμετέχει πολιτική Μπάντα.

Η εμφάνιση δε της «Μάντζαρος» στην Αθήνα στις 24 & 25 Μαρτίου 2024, θα λαμπρύνει τους εορτασμούς για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας και θα προβάλλει την Κέρκυρα και τις παραδόσεις της, δείγμα των οποίων θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει η Ελληνική πρωτεύουσα.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή