Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Χιλιάδες πτήσεις  της easyJet διαθέσιμες για την άνοιξη του 2025: Belfast-Κέρκυρα με 48,99 λίρες

Χιλιάδες πτήσεις  της easyJet διαθέσιμες για την άνοιξη του 2025: Belfast-Κέρκυρα με 48,99 λίρες

Η αεροπορική εταιρεία easyJet ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της για την άνοιξη του 2025 είναι διαθέσιμες προς πώληση από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον, εκατομμύρια θέσεις σε χιλιάδες πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ 3 Μαρτίου 2025 και 15 Ιουνίου 2025, είναι διαθέσιμες στο easyJet.com και μέσω της εφαρμογής κινητών, με τιμές που ξεκινούν από 3 λίρες.

Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο η πτήση από το Belfast προς την Κέρκυρα με τιμή 48,99 λίρες.

Οι πελάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να κλείσουν νωρίς και να εξασφαλίσουν οικονομικούς ναύλους για τις επόμενες πασχαλινές ή ανοιξιάτικες αποδράσεις τους σε προορισμούς όπως το Ντουμπρόβνικ, η Ενφίντα, η Πάλμα, το Παρίσι και το Φάρο.

Επιπλέον, η easyJet holidays προσφέρει χιλιάδες πακέτα διακοπών για την άνοιξη του 2025, με πάνω από 7.000 ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνουν πτήσεις, διαμονή, 23kg αποσκευές και μεταφορές. Όλα τα πακέτα καλύπτονται από την απόλυτη ευελιξία της εταιρείας, προσφέροντας τη δυνατότητα αλλαγής κράτησης, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εγγύηση καλύτερης τιμής.

Η Ali Gayward, Διευθύντρια της easyJet για το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θέτουμε σε πώληση τις πτήσεις μας για το Πάσχα και την άνοιξη του 2025, επιτρέποντας στους πελάτες να κλείσουν νωρίς και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές που ξεκινούν από μόλις £26.99* για δημοφιλείς προορισμούς όπως το Ντουμπρόβνικ, η Ενφίντα, η Πάλμα, το Παρίσι και το Φάρο, δίνοντας στους πελάτες πολλές επιλογές για τον προγραμματισμό των διακοπών τους».

ΠΗΓΗ: traveldailynews.gr/

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή