Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική »  «Μπότηδες και ευθύνες» – Την παραίτηση του αντιδημάρχου που… «κρύφτηκε» ζητά ο Τάκης Μεταλληνός

 «Μπότηδες και ευθύνες» – Την παραίτηση του αντιδημάρχου που… «κρύφτηκε» ζητά ο Τάκης Μεταλληνός

Την παραίτηση του αντιδημάρχου που… προσπάθησε να «κρυφτεί» μετά το ατυχές συμβάν με το μπότη από το Δημαρχείο, ζητά ο Τάκης Μεταλληνός, επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με αφορμή το ατυχές συμβάν της ρήψης από το παλαιό Δημαρχείο το Μ. Σαββάτο, ενός πήλινου σκευάσματος από δύο Αντιδημάρχους, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συμπολίτισσας, έφερε την Κέρκυρα ως πρώτη είδηση με κωμικά και κοροϊδευτικά σχόλια στο διαδίκτυο και ακόμη σε εφημερίδες του εξωτερικού.

Το θέμα μεγάλωσε κυρίως γιατί προήλθε από την εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής η οποία και σωστά, ανακοίνωσε μέτρα ασφάλειας των πολιτών κατά την διάρκεια του εθίμου, τα οποία πρακτικά στην περίπτωση αυτή ακυρώθηκαν.

Η μετέπειτα όμως συμπεριφορά ενός Αντιδημάρχου που προσπάθησε να κρυφτεί και ούτε μια συγνώμη να μην εκφράσει, αποτελεί μη ορθή πράξη δημοσίου προσώπου και για αυτόν τον λόγο η ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος ,είναι μονόδρομος».

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή