Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

Επεκτείνει τα προγράμματα διακοπών του στις Ευρωπαϊκές πόλεις το online ταξιδιωτικό γραφείο που ειδικεύεται στις all inclusive διακοπές σε παραθαλάσσιες πόλεις, BeachBound Vacations, με την προσθήκη της Κέρκυρας, της Τενερίφης και της Μαγιόρκα.

Επί του παρόντος, η Κέρκυρα είναι ο μοναδικός Ευρωπαϊκός προορισμός που προσφέρεται από τη BeachBound που δεν βρίσκεται στην Ισπανία.

Τα πακέτα στο νησί προσφέρουν διαμονή στο πεντάστερο all in ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa, το οποίο διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Εκτός από την επιλογή της πτήσης, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μεταφορά τους στο νησί με φέρυ από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας.

Νωρίτερα μέσα στο 2023, η εταιρία λάνσαρε το πρώτο εργαλείο αναζήτησης, Perfect Beach Finder, ώστε να συμβάλλει στην αναζήτηση των ταξιδιωτών για το ιδανικό πακέτο inclusive για αυτούς βάσει των ενδιαφερόντων τους, των προτιμήσεών τους, των αεροδρομίων και των ημερομηνιών που προσφέρουν το καλύτερο value διακοπών.

Η αναζήτηση βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία και τα νέα ξενοδοχεία στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανιστούν στα αποτελέσματά της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Καθένα από τα νέα ευρωπαϊκάξενοδοχεία συνδέονται με πακέτο κράτησης της BeachBound Vacations, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν τη διαμονή τους αλλά και την πτήση τους με ένα κλικ. Με την ολοκλήρωση της κράτησης, θα μπορούν να προσθέτουν επιπλέον υπηρεσίες όπως εκδρομές, ιδιωτικές μεταφορές στο αεροδρόμιο και ξεναγήσεις στις πόλεις προορισμού.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή