Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» -Θεατρική παράσταση των παιδιών του Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας

«Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» -Θεατρική παράσταση των παιδιών του Πειραματικού Σχολείου Κέρκυρας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου θεατρικής τέχνης του 4oυ Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας – Αθηναγόρειο, με τη φροντίδα της δασκάλας τους Μαρίας Σταμουλά, παρουσιάζουν την παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» του Γιάννη Ξανθούλη.

Στην Τσιμεντούπολη τα πάντα είναι γκρίζα από το πολύ τσιμέντο και δεν υπάρχει καθόλου πράσινο. Η Αννούλα, ένα κοριτσάκι, επαναστατεί και τη μέρα της γιορτής του Τσιμέντου δραπετεύει στις στέγες των σπιτιών. Δεν θέλει να κατέβει ξανά στην πόλη,  αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Στις στέγες θα βρει την γιαγιά της που έχει πεθάνει και θα γίνει φίλη με ένα ξωτικό, τον Βαγγελάκη. Συντροφιά με τον Βαγγελάκη συναντούν παλιά Χριστούγεννα και παλιές Κυριακές, πουλιά και αεροπλάνα. Όταν ο Δήμαρχος της Τσιμεντούπολης αποφασίζει να ανέβει ο ίδιος στις στέγες για να μπορέσει να βρει την Αννούλα, η συνάντησή του με το Μαύρο Σύννεφο θα αλλάξει πολλά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, στις 08.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με ελεύθερη είσοδο.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή