Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέξανδρος Αυλωνίτης : Την ύπαρξη μοντάζ στους διαλόγους σταθμάρχη – μηχανοδηγών παραδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ!

Αλέξανδρος Αυλωνίτης : Την ύπαρξη μοντάζ στους διαλόγους σταθμάρχη – μηχανοδηγών παραδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ!

Την ύπαρξη μοντάζ στους διαλόγους σταθμάρχη – μηχανοδηγών παραδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ!

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης, διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, παραδέχεται σε γνωστό μέσο μαζικής επικοινωνίας, ότι το υλικό από τα ηχητικά των Τεμπών, πράγματι είχε περάσει από μονταζιέρα, πριν δοθεί στη δημοσιότητα.

Επιλέξει αναφέρει :
«Μοντάζ, από ό,τι έχω εγώ καταλάβει, και μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος, ότι κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε από το σύνολο των συνομιλιών που έχουν γραφτεί. Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ποιος το έκοψε και γιατί το έκοψε….…»

Μάλιστα, παραδέχεται ότι τους επίμαχους διαλόγους, τους είχαν λάβει ηλεκτρονικά και υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ, παρότι έως και σήμερα ξέραμε ότι πρόσβαση σε αυτό το υλικό είχαν μόνο συγκεκριμένα στελέχη του Οργανισμού, τα οποία και το παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος.

Την ίδια τη νύχτα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας.

Κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, η κυβέρνηση αναφερόταν σε δήθεν σκοτεινά συμφέροντα που κινούσαν την αντιπολίτευση. Η απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά.

Τι θα κάνει τώρα; Θα σωπάσει ξανά; Θα αδιαφορήσει μπροστά στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής, το πένθος των οικογενειών και τη φρίκη που βίωσαν δεκάδες επιβάτες του μοιραίου τρένου;

Ας πάρουν οι κύριοι της κυβέρνησης, επιτέλους την ευθύνη που τους αναλογεί! Μόνο να χειροκροτούν ο ένας τον άλλον και να κατηγορούν τις παθούσες και τους παθόντες ξέρουν!

Υ.Γ. Ο Παναγιώτης Τερεζάκης είναι διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή