Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέξανδρος Αυλωνίτης : Κατάντια , βόρβορος και αίσθηση αηδίας.

Αλέξανδρος Αυλωνίτης : Κατάντια , βόρβορος και αίσθηση αηδίας.

Όσα δημοσιεύονται σήμερα στο φύλλο της Κυριακάτικης Εφημερίδας «Το Βήμα» επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες που είχαν κάνει οι μηχανοδηγοί την 1η Μαρτίου 2023 λίγες ώρες μετά το Εθνικό Έγκλημα των Τεμπών και που αφορούσε στο ηχητικό μοντάζ συνομιλίας μεταξύ του μοιραίου Σταθμάρχη και του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας.

Έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύουν ότι η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου , όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου 2023 σε ηχητικό, δεν αφορούσε στη μοιραία αμαξοστοιχία αλλά άλλον , αμέτοχο στο σύγκρουση των δύο τραίνων , τοπικό συρμό που κινήθηκε κανονικά .

Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι στελέχη του ΟΣΕ παρέδωσαν στην Τροχαία Λάρισας τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις στις 2 Μαρτίου 2023 και όχι τις πρωινές ώρες της επόμενης μέρας του εγκλήματος των Τεμπών, δηλαδή την 1η Μαρτίου 2023, όπως είχαν ισχυριστεί αρχικά και ποτέ δεν διαψεύστηκε από την κυβέρνηση . Αυτό προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γεννιούνται έτσι εύλογα ερωτήματα :

1) Ποιος και με ποιού εντολή έκανε συρραφή φράσεων (μοντάζ) από διαδοχικές συνομιλίες που είχε τη νύχτα του δυστυχήματος ο σταθμάρχης με δύο διαφορετικούς μηχανοδηγούς, προκειμένου η τραγωδία των Τεμπών να παρουσιασθεί ως ανθρώπινο αποκλειστικά λάθος;

2) Ποιος και με ποιού εντολή αλλοίωσε και παραποίησε αποδεικτικά στοιχεία, με σκοπό την απόκρυψη των κυβερνητικών ευθυνών και την παραπλάνηση των πολιτών;

Κατάντια και βόρβορος που δημιουργούν στους πολίτες την αίσθηση της αηδίας και φυσικά την αξίωση να απαντήσει ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση στα ερωτήματα αυτά.

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο.

Ο λαός μας δεν μπορεί να ανέχεται πια τέτοια κυβέρνηση.

Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τομεάρχης Δικαιοσύνης.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή