Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέκος Αυλωνίτης : Ο κ. Χρυσοχοΐδης πολιτικά υπεύθυνος για το μακελειό στον Κορυδαλλό.

Αλέκος Αυλωνίτης : Ο κ. Χρυσοχοΐδης πολιτικά υπεύθυνος για το μακελειό στον Κορυδαλλό.

📍 Η σημερινή δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού χρεώνεται εξ ολοκλήρου στον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη και το έργο του. Είναι αυτός, ο οποίος με το ψευτοδόγμα “νόμος και τάξη”, έχει κατακουρελιάσει κάθε έννοια κράτους δικαίου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανθρωπισμού και ασφάλειας στις φυλακές. Μαζί με τον κ. Φλωρίδη συνιστούν το δίδυμο -εφιάλτη για το ποινικό και σωφρονιστικό σύστημα.
📍 Με συνωστισμένους κρατουμένους, χωρίς ανάσες, χωρίς προγράμματα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς δικαιώματα και όλα αυτά για να φανούν αρκούντος ακροδεξιοί οι μεταγραφές του κυρίου Μητσοτάκη.
📍 Η ύπαρξη συμμοριών μέσα στις φυλακές αποδεικνύει ξεκάθαρα την παντελή έλλειψη σχεδιασμού ασφαλείας και οργανωτικής επάρκειας.
📍 Το σημερινό μακελειό στον Κορυδαλλό είναι αποτέλεσμα της άφρονος και απαράδεκτης πολιτικής για τις φυλακές. Κάποιοι θα πουν ότι “βαρυποινίτες σκοτώνονται. Καλά να πάθουν.” “Δεν είναι ξενοδοχείο οι φυλακές.”
📍 Φοβόμαστε όμως ότι είναι μόνο η αρχή …Δεν είναι μόνο οι βαρυποινίτες και οι συμμορίες στις φυλακές αλλά και άλλοι κρατούμενοι όπως, φυσικά, και οι εργαζόμενοι σε αυτές.
Καιρός είναι να δει η κυβέρνηση πέρα από τη μύτη της πριν οι φυλακές γίνουν πεδία μαχών.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή