Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Aλέκος Αυλωνίτης : Χρέος μου η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Aλέκος Αυλωνίτης : Χρέος μου η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

 

«79 χρόνια από την ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θεωρώ χρέος κάθε χρόνο την συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις, τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης και του αγώνα των λαών ενάντια στον ολοκληρωτισμό, στη δυστυχία του πολέμου και σε κάθε βάναυση μορφή του σύγχρονου φασισμού σε όλο τον κόσμο» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέκος Αυλώνιτης.

Ο κος Αυλωνίτης τονίζει επίσης ότι: «Αλλά με τα χρόνια η επέτειος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, είναι παραμελημένη, ενώ θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη αναγνώριση. Έχουμε χρέος να αντιπαλέψουμε σε καθημερινή βάση και να νικήσουμε αποφασιστικά τη νοσηρότητα του ναζισμού και του φασισμού που κάποιοι προσπαθούν να οικειοποιήσουν στο λαό μας, αλλά και του ρατσισμού και των κοινωνικών ανισοτήτων που έγιναν όχημα για να κάνουν αρεστές τις απάνθρωπες και αποκρουστικές τους ιδέες στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ποτέ πια πόλεμος – Ποτέ ξανά φασισμός!»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή