Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αλέκος Αυλωνίτης : Άτολμος, προσχηματικός και προς εκτόνωση αντιδράσεων ο ανασχηματισμός

Αλέκος Αυλωνίτης : Άτολμος, προσχηματικός και προς εκτόνωση αντιδράσεων ο ανασχηματισμός

📍 Άτολμος, προσχηματικός και προς εκτόνωση των αντιδράσεων της κοινωνίας ο σημερινός ανασχηματισμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.
📍 Ένας ανασχηματισμός ανάγκης, μια απέλπιδα προσπάθεια να στηθεί ανάχωμα στην οργή των πολιτών για την ακρίβεια, την φοροληστρική επιδρομή, την καταβαράθρωση του Κράτους Δικαίου, τα συνεχή ψέματα της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού, την απόσειση ευθυνών και την γενικευμένη συγκάλυψη υπευθύνων για τα Τέμπη, το έγκλημα στην Πύλο, τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, την παρακολούθηση με το predator.
📍 Κανένα πρόσωπο και καμία αλλαγή δεν είναι ικανή να καλύψει το έλλειμμα εμπιστοσύνης που έδειξαν οι πολίτες στη ΝΔ στις κάλπες των ευρωεκλογών. Κανένα πρόσωπο και καμία αλλαγή σε κυβερνητικές θέσεις δεν είναι υπεράνω των πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τις ίδιες ακριβώς πολιτικές και τις ίδιες κατευθύνσεις θα ακολουθήσουν άπαντες οι νέοι και οι μετακινούμενοι υπουργοί και υφυπουργοί του κ. Μητσοτάκη.
📍 Δεν έχουμε αυταπάτες. Το μέλλον προβλέπεται το ίδιο ζοφερό, όσες αλλαγές εκτόνωσης κι αν γίνουν κι ανεξαρτήτως των προσώπων που χρησιμοποιούνται από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γι΄αυτό και δικό μας χρέος είναι η γρήγορη ανασύνταξη, η ενότητα και η σκληρή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως αξιωματική αντιπολίτευση και οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας έχουμε ύψιστο, ιστορικό χρέος να δώσουμε ελπίδα στους πολίτες με ρεαλιστικές προτάσεις και άμεση ανάληψη δράσεων.

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή