Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Αγροτικός  Σύλλογος Άνω &  Κάτω Παυλιάνας – Βουνιατάδων & Πεντατίου Κέρκυρας – Πρόεδρος ο Β. Μέριανος      

Αγροτικός  Σύλλογος Άνω &  Κάτω Παυλιάνας – Βουνιατάδων & Πεντατίου Κέρκυρας – Πρόεδρος ο Β. Μέριανος      

Συνεδρίασε στις 9 Απριλίου 2024  το νεοεκλεγέν  διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                            Μέριανος           Βασίλειος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                   Θεοφύλακτος     Νικόλαος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      Ζαφειρόπουλος  Κωνσταντίνος  

ΤΑΜΙΑΣ :                                 Κοσκινάς            Ιωάννης 

ΜΕΛΟΣ :                                  Ραρής                Περικλής

 

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο αμέσως μετά την συγκρότηση του σε σώμα μέσα από διαλογική συζήτηση με ομοφωνία εκτίμησε ότι:

       Τα προβλήματα των ανθρώπων της υπαίθρου εξαιτίας των αντιαγροτικών πολιτικών που εφαρμόζονται διαχρονικά απ΄όλες τις κυβερνήσεις με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. πληθαίνουν συνεχώς και βάζουν σοβαρά εμπόδια στην εξασφάλιση ενός ικανοποιητικού εισοδήματος από την ενασχόληση με την αγροτική παραγωγή και κατά συνέπεια επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής και διαβίωσης στον τόπο τους.

       Εν έτη 2024 στην ναυαρχίδα του τουρισμού της χώρας μας, που αποφέρει λόγω του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος δισεκατομυρια κερδη στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι αγρότες δεν είναι σε θέση να πάνε με ασφάλεια στους ελαιώνες τους εξαιτίας της πλήρους εγκατάλειψης του αγροτικού δικτύου και γι αυτό η μεγάλη πλειοψηφία των αιωνόβιων ελαιώνων κινδυνεύει να γίνει μουσιακό τουριστικό έκθεμα !

       Η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από τις αντιλαϊκές πολιτικές που εξανεμίζουν το οικογενειακό εισόδημα με την ακρίβεια σε κάθε πτυχή των άμεσων αναγκών διαβίωσης και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής με την τραγική κατάσταση στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια κ.λ.π.

Για όλους αυτούς τους λόγους το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο δεσμεύεται να πάρει άμεσα αγωνιστικές πρωτοβουλίες προκειμένου να φέρει τα καυτά προβλήματα που βιώνουν οι άνθρωποι της υπαίθρου στο προσκύνειο και σε συνεργασία με την Ο.Α.Σ.Κ. και όλους τους τοπικούς φορείς των τεσσάρων κοινοτήτων που δραστηριοποιείται, να απαιτήσουν από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, τον Δήμο άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή