Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » 6o Corfu Food & Wine Festival – «Οι Σέρβοι στην Κέρκυρα» στο Θεατράκι Άλσους Γαρίτσας

6o Corfu Food & Wine Festival – «Οι Σέρβοι στην Κέρκυρα» στο Θεατράκι Άλσους Γαρίτσας

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Ionian Inspires, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κέρκυρας, η Ιόνια Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, η Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, η Ένωση Ξεναγών Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Μανιταροφίλων Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής Φιλίας, προσκαλούν την Κυριακή 26.05.2024 στις 19:00 στο Θεατράκι του Άλσους Γαρίτσας – Ανεμόμυλου στην εκδήλωση “οι Σέρβοι στην Κέρκυρα” στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Γαστρονομικού Φεστιβάλ, Corfu Food & Wine Festival.

Ένας λαός, ένα έθνος, ένας πολιτισμός επιβίωσε με τη βοήθεια των Κερκυραίων. Η αρχή της βιωσιμότητας είναι η αλληλεγγύη. Μέσα από την αλληλεγγύη, προάγεται η κοινωνική συνοχή και η προστασία των φυσικών πόρων, διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

  • Ευλογία του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Χιλιανδαρίου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου.
  • Χαιρετισμοί εκπροσώπων των Αρχών.
  • Απονομή Ευχαριστιών και Διπλωμάτων.
  • Ορθόδοξη χορωδία VANGELIS MARKO.
  • Χορευτική Παράσταση του συγκροτήματος RAZIGRANO KOLO POZEGA.
  • Συναυλία του Συνόλου Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμονικής “Μάντζαρος”.
  • Γευσιγνωσία σερβικής ρακής και κουζίνας από τον διεθνούς φήμης σεφ Ίβο Άντριτς και σπουδαστές του ΣΑΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων.
ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή