Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική »  4o Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας – Αθηναγόρειο: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις  έως και την Τετάρτη 17/4

 4o Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας – Αθηναγόρειο: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις  έως και την Τετάρτη 17/4

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί οι αιτήσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στην ηλεκτρονική κλήρωση για την φοίτηση στο Πειραματικό σχολείο υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es.

Στην Α’ τάξη του 4ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Κέρκυρας – Αθηναγόρειο θα εγγραφούν το σχολικό έτος 2024-2025, είκοσι δύο (22) μαθητές και μαθήτριες, που γεννήθηκαν από 1.1.2018 μέχρι και 31.12.2018, που θα επιλεγούν με δημόσια κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των μαθητών/τριών στην κλήρωση δεν εξαρτάται από τον τόπο διαμονής τους και όλα τα παιδιά που κατοικούν σε απόσταση μεγαλύτερη από 1.200 μέτρα από το σχολείο δικαιούνται δωρεάν μεταφορά από την κατοικία τους προς το σχολείο (και αντίστροφα).

Η εγγραφή στο σχολείο όσων μαθητών/τριών κληρωθούν θα διεκπεραιωθεί υπηρεσιακά με το σχολείο όπου υποβλήθηκε η αρχική αίτηση εγγραφής (το Μάρτιο).

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή