Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » 4 νέα απορριμματοφόρα για το Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

4 νέα απορριμματοφόρα για το Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, ένας Δήμος που όπως αναφέρει η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου κυριολεκτικά στήθηκε και λειτούργησε από το μηδέν από την ανάληψη της θητείας της, ενισχύει διαρκώς τις υποδομές του στην καθαριότητα και στην ανακύκλωση.

Σήμερα η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης παρέλαβαν 4 νέα απορριμματοφόρα, δύο για καφέ κάδους και δύο για χαρτόνι και χαρτί.

Τα τέσσερα νέα οχήματα εντάχθηκαν στο στόλο του Δήμου και αναλαμβάνουν υπηρεσία τις επόμενες μέρες.

Επισημαίνεται ότι  ο Δήμος έχει πλέον 40 νέα οχήματα και απορριμματοφόρα οχήματα μέσω Leasing και μέσω του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και του ΕΣΠΑ ενώ τέθηκαν σε κυκλοφορία δύο οχήματα-σκούπες.

Παράλληλα έγινε προμήθεια 1.000 καφέ κάδων που θα διανεμηθούν σε επιχειρήσεις και στο δίκτυο, 1.000 κίτρινων κάδων ανακύκλωσης, 500 νέων πράσινων κάδων και 250 πήλινων παραδοσιακών κάδων τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας της Μερόπης Υδραίου.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης,  αναφέρει:

«Κάθε μέρα καλύτερα, αυτό είναι το μήνυμα μας.

Καθημερινά βελτιώνουμε και ενισχύουμε τις υποδομές μας στην καθαριότητα και στην ανακύκλωση. Τώρα, με τις υποδομές αυτές, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου προγράμματος ανακύκλωσης.

Γιατί εμείς μιλάμε με έργα, έχουμε πρόγραμμα και για τη νέα πενταετία ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο παρελθόν, ένα γκρίζο παρελθόν που πήγε την Κέρκυρα πίσω. Την Κυριακή όμως η Κέρκυρα προχωρά μπροστά, αφήνει πίσω της τα κουρασμένα πρόσωπα του χθες με το διχαστικό λόγο. Αυτούς που θέλουν να σύρουν ξανά την Κέρκυρα σε ένα παρελθόν αδράνειας και παρακμής.»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή